Miejska Biblioteka Publiczna

w Kielcach


KATALOG KSIĘGOZBIORU FILII NR 3


Przeszukiwanie po indeksie:



Wyświetlonych:  opisów
 



Znaleziono 2 pozycje o tematyce: Mięso - kucharstwo i przetwórstwo

Filia nr 3

Domowe wyroby mięsne

AUTOR:

Kłossowski, Tadeusz.

POZ/ODP:

Tadeusz Kłossowski.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : "Watra", 1989.

TEMATYKA:

* Mięso - kucharstwo i przetwórstwo - Mięso kucharstwo i przetwórstwo

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000325613

32561

DOSTĘPNOŚĆ:

w rezerwacjach Dostępny jest 1 egzemplarz.
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    
Filia nr 3

Przetwory w gospodarstwie domowym

AUTOR:

Pyszkowska, Kazimiera

POZ/ODP:

Kazimiera Pyszkowska.

okładka

ADRES
WYDAWNICZY:

Warszawa : Państ. Wydaw. Rolnicze i Leśne, 1984.

HASŁA:

  1. Mięso - kucharstwo i przetwórstwo
  2. Owoce - kucharstwo i przetwórstwo
  3. Warzywa - kucharstwo i przetwórstwo

WYDANIE:

Wyd. 5 popr. i uzup.

OPIS
FIZYCZNY:

215, [1] s. : fot., rys. kolor. ; 21 cm.

SYGNATURA:

641.5

KOD KRESKOWY

INWENTARZ:

103000277684

27768

DOSTĘPNOŚĆ:

przetrzymana Została wypożyczona
Pozycję można wypożyczyć na 30 dni
  

WYPOŻYCZYŁ:

Na kartę 068780 od dnia 2024-02-13
Przetrzymana termin minął 2024-04-13

REZERWACJE:

OPERACJE:

zablokowane   zablokowane
W INNYCH PLACÓWKACH                                                        KOMENTARZE (0)
CZY UWZGLĘDNIĆ PRZY WYDRUKU?    


drukarka
  WYDRUK KATALOGÓW